Norton bellen Belgie


Hoe Norton toestaan om een bestand te downloaden?

 

Het maakt niet uit of dit de eerste keer is dat u een laptop, smartphone of computer aanschaft, het belangrijkste waar u op moet letten, is het downloaden van een betrouwbaar antivirus programma van goede kwaliteit, zoals Norton. het beschermt uw systeem tegen alle soorten bedreigingen, zoals virussen, malware en hackers.

 

Aangezien de meeste mensen tegenwoordig allerlei soorten informatie en gegevens op hun computer of smartphone opslaan, moet u er rekening mee houden dat u zo voorzichtig mogelijk moet zijn. Daarom moet u uw best doen om meer te weten te komen over hoe u de functies van deze toepassing kunt toepassen met de hulp van het Norton ondersteunings team.

 

Het maakt niet uit naar welk type faciliteiten en diensten u op zoek bent, dit antivirus software programma zal ze zonder enige moeite kunnen bieden. Niet alleen dat, maar het stelt u ook in staat om de talrijke tools aan te passen aan uw voorkeuren, gemak en eisen.

 

Met dit software programma kunt u ook extra producten kopen om de beveiliging en bescherming van uw apparaten aanzienlijk te verbeteren.

 

Het maakt niet uit hoe goed u bent opgeleid en getraind in technologie en internet, het kan nog steeds een behoorlijke uitdaging zijn om een ​​antivirus programma op te zetten als u dit voor het eerst doet.

 

Maar betekent dat dat je moet opgeven? Nee. In tijden als deze staat het technische ondersteunings team van Norton de hele dag voor u klaar om u op elke gewenste manier te helpen. Het beste van dit team is dat ze goed thuis zijn in alle faciliteiten, dus je kunt ze zonder problemen vertrouwen.

 

Verder zijn er een paar stappen die u in gedachten kunt houden als u wilt toestaan ​​dat Norton bestanden downloadt. Laten we ze nu eens nader bekijken:

1. Het eerste dat u hoeft te doen, is de Norton software toepassing op uw smartphone of laptop openen

2. Zodra het programma begint te lopen, gaat u naar het hoofdvenster van het product en tikt u op Instellingen

3. Er wordt een nieuwe pagina geopend, tik op de Firewall-tegel die u erop tegenkomt en selecteer vervolgens Programma beheer

4. Op de nieuwe pagina wordt een lijst met programma's weergegeven. Tik op degene waartoe u toegang wilt verlenen

5. Tik op het tabblad Toestaan ​​dat u tegenkomt in de vervolgkeuzelijst die aan u wordt verstrekt

 

 

Bellen Norton support nummer als u een van de bovenstaande onoplettendheid niet begrijpt.

 

 

Gerelateerde Links

Hoe Norton pop ups stoppen?

 

 

Originele bron