Bellen Norton Belgie


Hoe Norton History Protection uitschakelen? 

 

 Bent u momenteel op zoek naar een antivirussoftwareprogramma met de meest relevante en geschikte functies voor de beveiligingsbehoeften van ieder mens? Als uw antwoord ja is, moet u zo snel mogelijk meer te weten komen over Norton. 

 

Als je wilt leven in een wereld die geobsedeerd is door technologie en internet, moet je weten hoe je jezelf kunt beschermen tegen virussen, malware of hackers. De beste manier om dit te doen is door uw systeem uit te rusten met een efficiënt antivirussoftwareprogramma. 

 

Norton is een van de beste op de markt omdat het dienovereenkomstig aandacht besteedt aan de behoeften van zijn klanten. Daarom moet u uw best doen om meer te weten te komen over hoe dit de loop van uw internetgebruik verandert met zijn faciliteiten onder begeleiding van het Norton-ondersteuningsteam. 

 

Een van de beste onderdelen van het gebruik van deze applicatie is dat het een handige en effectieve gebruikersinterface heeft, die u kunt aanpassen aan uw voorkeuren. 

 

Is dit een van de eerste keren dat u wilt weten hoe u de verschillende ingewikkelde beveiligingsfuncties van een eersteklas antivirussoftwareprogramma zoals Norton moet installeren en instellen? Als uw antwoord ja is, weet u misschien niet zeker wat u moet doen of hoe u ervoor kunt zorgen dat u alles correct doet. 

 

In tijden als deze is het eerste wat u moet doen, contact opnemen met het technische ondersteuningsteam van Norton en om hun tips vragen. Je kunt ze op elk moment bellen, sms'en, e-mailen of live chatten, aangezien ze de hele dag beschikbaar zijn. 

 

Verder zijn er enkele stappen die u kunt volgen als u Norton History Protection wilt uitschakelen. Laten we ze nu eens nader bekijken:

 

  1. Het eerste dat u hoeft te doen, is het Norton beveiligingsprogramma op uw computer of laptop openen
  2. Wanneer het hoofdvenster voor u verschijnt, gaat u naar het menu Mijn Norton
  3. Tik in de lijst met beschikbare opties op de tegel Apparaatbeveiliging en selecteer vervolgens Beveiliging
  4. Tik op het tabblad Geschiedenis dat u zult vinden en selecteer vervolgens Geschiedenisbeveiliging op de volgende pagina
  5. Schakel de functie op de volgende pagina uit en sla de wijzigingen op

 

U kunt het ondersteuningsnummer Norton Belgie bellen als u andere zorgen heeft. 

 

Originele Bron